top of page

About

Irma de Koning

Mijn naam is Irma de Koning (1982), gediplomeerd acupuncturist, Tui Na massagetherapeut, ademcoach en yin yoga docent.

 

Ik heb aan de Qing-Bai academie voor Traditionele Chinese Geneeswijzen (TCG) gestudeerd. Daarnaast heb ik een intensieve ademcoach opleiding en yin yoga docent opleiding gevolgd.

 

Vanaf het begin van mijn studie ben ik geboeid door het vak en de zienswijze dat er gemeenschappelijke verschijnselen zich voordoen in de natuur en in het menselijk lichaam. Sindsdien is mijn enthousiasme alleen maar gegroeid en raak ik telkens weer gefascineerd door de wijze waarop het lichaam tot genezing kan komen.

 

Mijn levensintentie en passie is om mensen op een natuurlijke manier te helpen met behulp van Oosterse Geneeswijzen. Aandacht voor de patiënt vormt een wezenlijk onderdeel van mijn behandeling. Ieder mens is uniek en daarom wordt de behandeling altijd op maat gemaakt aangevuld met levensstijl en bewegingsadviezen. In mijn behandelingen gebruik ik een combinatie van acupunctuur, Tui Na massage, kruiden supplementen en ademtherapie om zo via meerdere wegen gezondheidsklachten aan te pakken. 

 

Met plezier volg ik na- en bijscholingen om kennis op mijn vakgebieden up-to-date te houden en uit te breiden. 

 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging ZHONG, ofwel de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde (NVTCG).

IRMA_BY_JESSIETICHELAAR-02_websize.jpg
bottom of page