top of page

Tarieven & Vergoedingen

Acupunctuur

  • Acupunctuur 1e consult: 90/105 min € 90,--

  • Acupunctuur vervolg: +/- 60 min € 65,--

  • Acupunctuur icm Tui Na massage vervolg: 90 minuten € 100,--

Tui Na massage (therapeutische) icm cupping

  • Tui Na - cuppingmassage  1e consult: 90/105 min € 90,--

  • Tui Na - cuppingmassage vervolg: +/- 75 min € 80,--

Er worden geen "losse" Tui Na massages aangeboden, alleen in combinatie met acupunctuur en cupping. Daarnaast is cupping altijd en alleen in combinatie met een Tui Na massage.

 

Betalingsvoorwaarden

De patiënt dient de betaling direct na afloop van de behandeling te voldoen door contant te betalen of door gebruik te maken van onze pinautomaat.

Annuleringsvoorwaarden

Om zo optimaal mogelijk van de behandeling te kunnen genieten, vragen wij jou om op de afgesproken tijd bij ons aanwezig te zijn. Mocht je vertraagd zijn, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten. Deze tijd zal van de behandeltijd af gaan. 

Het kan natuurlijk voorkomen dat je de behandeling wilt annuleren. Dit kan per mail of per WhatsApp doorgegeven worden. Laat dit wel minimaal 24 uur van te voren weten zodat wij iemand nog blij kunnen maken met jouw plekje. Dit kan volledig kosteloos. Hierna moeten wij helaas 50% van de behandelprijs in rekening brengen, wat de reden van afzegging ook is. Dit geldt ook voor Corona gerelateerde klachten! Op het moment dat je een afspraak maakt blokkeren wij namelijk dit tijdstip voor jou in de agenda.

Mochten wij jou helemaal niet ontvangen zonder bericht, dan moeten wij het volledige bedrag van de behandeling in rekening brengen, wat de reden dan ook is.

Ik ben aangesloten bij de ZHONG, ofwel de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde (NVTCG)

De zorgverzekeraars vergoeden acupunctuur vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Deze zorg komt niet ten laste van jouw eigen risico. Je hebt geen verwijsbrief nodig voor acupunctuur.

 

Controleer zelf je polis, de voorwaarden en hoogte van vergoedingen. Klik hier voor de zorgwijzer vergoedingen acupunctuur.

Behandelingen die (gedeeltelijk) vergoed worden door de zorgverzekeraar dienen door jouzelf bij de desbetreffende zorgverzekeraar te worden gedeclareerd. Na afloop van elke behandeling ontvang je de nota per mail. 

bottom of page